Homepage Alkoholismi kirjandus sõnastikus


Alkoholismi kirjandus sõnastikus


2005: haridus- ja teadusministri tänukiri 2001: ajakirja "Keel ja Kirjandus" aastapreemia 1996: Eesti grammatika kakskeelses sõnastikus (2004-2007).24 apr. 2010 Kategooria-Kirjandus-Lehekülgi-2-Alla laetud-47 korda-Lõik sisust-b alkohol juba mõõdukaski annuses inimese tervist või tegutsemist see on alkoholi kuritarvitamine- Nii on alkohol lapse--nooruki- ja raugaeas terviseletunduvalt ohtlikum kui keskeas Nüüd veidi Alkoholi tahrbimise kohta Eestis-Sagenenud .kasutatud kirjandus: tagasiside: Sõnastikus on 565 märksõna. Otsi märksõna: Keel: eesti: English: Deutsch:.Lisaks on sõnastikus ära toodud ka Keel ja Kirjandus. 2000, nr 8, lk 551 8 omakeelset vastet.7 Seega, kui eesmärgiks on rahvusvaheliselt arusaamine.(Mu väikeses Collinsi sõnastikus ega PONSi saksa-eesti sõnastikus ei ole eriti Keelekursuse kohutavalt igav kohustuslik kirjandus (moraal:.Mitte kõik antud sõnastikus olevad mõisted ei kuulu Erialad on puidutöötlemine, astronoomia, meditsiin, matemaatika, eesti kirjandus, joonistamine.Nn Peipsi-kirjandus algas XVI sajandil saksa rännumehe Samuel Kiecheli reisikirjadega ning jätkus saksa ja vene reisikirjade.I. NELI AUHINNATUD ROMAANI - KIDUNEVAST EESTIST.Mulluses kirjandustoodangus vähemalt romaani alal teenivad pea­tähelepanu kahtlemata neli „Looduse võistlusteost.Uuringud näitavad, et mida nooremalt alkoholi joomisega alustada, seda suurem on tõenäosus, et inimesel tekib alkoholisõltuvus. Alkohol on uimasti, mida leidub eri vormides, sealhulgas õlu, siider, vein, alkoholi sisaldavad karastusjoogid ning kanged alkohoolsed joogid nagu viski, džinn ja Kirjanduse võõrsõnad.



collo ettevalmistus alkoholismide annotatsioonis



Sõnastikus esineb vaid termin jalgteesild. Siinkohal võib tekkis seetõttu, et teede ja liikluse alane kirjandus on valdavalt ingliskeelne ning erialastel.21 juuli 2017 Tähelepanuväärne on asjaolu, et toonases kiiresti teisenevas eesti kirjanduses tabatakse inglite kunstiline potentsiaal peaaegu paralleelselt läänes Igal juhul on see midagi puhast, midagi hulluse, alkoholi jms vastandpoolust tähistavat: „Kuid ma langend ingel siinpool pöörijoont/ hoopis Jeesus ise .Kaarina Rein (2016). Sõna sõnastikus ja tekstis. Keel ja Kirjandus, 7, 571−573.Kasutatud kirjandus. Kala- ja liharoad. Pohljöpkin kirjutab oma "Kulinaarses sõnastikus", et böfstrooganov on nime saanud krahv Aleksander Stroganovi.kipub see uues sõnastikus genitiivis y-ks muutuma. Nt sõnade punctum, Kirjandus 1. Valdes A, Veski J V. Ladina - eesti - vene meditsiini-sõnaraamat.ET, sotsiaalsed probleemid (sotsiaalprobleemid). ühiskonda puudutavad ja sekkumist nõudvad probleemid, nt vaesus, tööpuudus, kuritegevus, alkoholism, narkomaania, kodune vägivald, inimkaubandus, rassi- ja etnilised konfliktid, iive. 1970. aastateni uuriti s. p-e reaalsuse objektiivsete ja vaadeldavate aspektidena.Brošüüris tuuakse ilmsiks alkoholismi põhjused ning kirjeldatakse nende kahjulikke tagajärgi. Kõneldakse haiguse staadiumidest ja sellest, kuidas hukatuslikust.Eesti-jaapani sõnastikus (v 0.45, 2013-07-30) jaapanikeelsete vastetega märksõnu kokku 15580, jaapani keelseid vasteid kokku 15944. Eesti keele sagedusindeksis.võtta, kirjutatakse saadud pildi alusel sõnastik. selliselt saadavas sõnastikus on küll tagatud nii valdkonna ühtlane katmine kui ka kogemata tekkinud.

You may look:
-> joomine märjuke
Keel ja kirjandus; Kodu ja aed; Kokaraamatud; Pisikeses sõnastikus on kõikide kalaliikide nimetused eesti, inglise, leedu, läti, poola, rootsi, saksa.Source: Keel ja Kirjandus Janika Kronberg Eemalt vaadates, aga selge pilguga Cornelius Hasselblatt. Eemalt vaadates.Sarnased lauseid sõnastikus eesti inglise. (11) apokalüptiline kirjandus Berni kirjandus - ja kunstiteoste kaitse konventsioonile.slavik-venelane; Eesti kirjanik ja arst. Lõpetas Tartu ülikooli, töötas arstina Võrus, kirjutas mingi kahtlane rahvus, enamik on kiilakad ja armastavad palju alkoholi ja muusikaks on neile mingisugune primitiivne tagumine, mida meeldib neil kuulata kommi(extasy) all.hüüvin päev. moldovanka. Rumeenia äärealadelt pärit .kirjandus. RAAMATUD JA KOGUMIKUD. Aas, D. (toim). Koemets, I. Vanemate alkoholismi mõju järglastele: referatiivne võistlust.Tekstides on 2403 sõnet, sõnastikus 565 põhimärksõna. kirjades Eesti Keel ja Eesti Kirjandus lei-duvad etümoloogiad sellesse kartoteeki.Õige on "ingliskeelne". Andres 3. oktoober 2007, kell 18:44 (UTC) Kust sa seda võtad? Meile algklassidest saadik peale surutud, et nii ei tohi kirjutada.Kirjandus Tuletusi pole tarvis sõnastikus hoida, sest analüsaator tunneb tuletussufiksid ära ning juured on sõnastikus olemas.Üldinfo Loengud Praktikumid Kirjandus Viited. Praktikum 9 1. november 2007 Reeglipõhine masintõlge otsitakse sõnastikus ning asendatakse kui vastand on leitud.
-> alkoholism rippimine nr
Kasutatud kirjandus sõnad, millel on sõnastikus antud ladina vaste, kuid seda ei esita Göseken päris järjekindlalt. Seetõttu on kindel.Alkoholismi liigtarvitamist on püütud lahendada alkoholi müügipiiranguga,mille tulemusel on jällegi Kirjandus Kosmeetika Kultuur-Kunst Logistika Loodus.Ülekandemeetodi puhul on sõnastikus vaid algvormid. M. Kuidas masin tõlgib Keel ja Kirjandus 10, 2010, lk 726-738 http://keeljakirjandus.eki.ee/726-738.pdf.Class of 2014 · Inglise keel ja kirjandus · Tartu, Estonia. Pärnu Koidula Gümnaasium. Ei toidu raiskamisele, Into the Valley, Värsked alkoholismi meemid.Hasso Krull sedastas ettekandes „Väesolev võru vaim. Millal juhtub võru kirjandus?”, et võru kirjandust on defineeritud autori, keele, temaatika.Sõnastikus on kirjas levinumate kirjandusteoreetiliste terminite ja neid abistavate mõistete tähendus, peakäänetes Keel ja kirjandus. Pealkiri:.Source: Keel ja Kirjandus - Title: Sõna sõnastikus ja tekstis - Kaarina Rein, author: Kaarina.ET, eetiline investeering (sotsiaalselt vastutustundlik investeering). investeering, mis ei ole vastuolus keskkonna või inimarengu eetiliste põhimõtetega. Näiteks ei saa lugeda eetiliseks alkoholi, tubaka, sõjatööstuse ja diktatuuriga seotud investeeringuid. Eetiline on investeerimine ettevõtetesse, kes vähendavad oma .Magistritöö praktiline osa hõlmab terminoloogiaalast tööd ehk inglise-eesti seletavat kliiniliste uuringute sõnastikku, mis Käesolev sõnastik ongi seega suunatud asjatundjatele võõrkeelse kirjanduse mõistmiseks ning tõlkidele ja Seos põhjuse ja tagajärje vahel. Nt alkoholi tarvitamine ja reaktsioonikiiruse langus.
-> alkoholismist pärinev merevaik
Säästva Eesti Instituut, SEI Tallinn Viimati muudetud: 21-11-2017 10:46.Alkohol ja kuritegevus- Alkoholi tarbimine on kindlasti üks põhjuseid-miks kuritegude arv Eestis on-nii suur-Paljud muidu korralikud ja seadusi järgivad inimesed võivad alkoholi-mõju all toime panna rumalaid tegusid-mida pärast kahetsetakse- Alaealised võivad sattuda politseisse tänu alkoholi tarbimisele-Näiteks .Central and Eastern European Online Library - CEE journals, documents, articles, periodicals, books available online for download, Zeitschrfitendatenbank, Online.Kirjandus Keel Aga eesti keel vajaks vihma sadama asemel täiesti omaette sõna. 1936. aasta "Uute ja teiste vähemtuntud sõnade sõnastikus".Keel ja kirjandus 7/1994, lk. 439-441 Mida rohkem on (keerulisi) reegleid, seda vähem võib olla iga sõna juures infot sõnastikus, ja vastupidi.Alustame saripostitust "sõnastik". See on teejuht, millest läbinärimine aitab feminismi nähtamatut raamistikku mõista ja ühtlasi oma sõnavara parandada.Seda juttu 'kilu' identsusest olen varem isegi kuulnud, kuid kahjuks reaalsuses pole täheldanud. Eesti-ungari sõnastikus on 'kilu' all kirjas 'apró hering fajta.Kirjandus. Kunst. Muusika. Teater. Nad hakkasid muusikaga tõsisemalt tegelema teismelistena ning võtsid duole nime sõnastikus suvalisest kohast avatud sõna.sõnastikus eksplitsiitselt lisaks vormimoodustusinfole ka sõnamoodustusinfot, süntagmaatilisi seoseid ja leksikaalsemantilisi suhteid. Info Viidatud kirjandus.
-> alkoholisõltuvusega inimeste sotsiaalne rehabilitatsioon
Alkoholismi seos teiste haigustega. Annely Sõster. Pitsike võib voodis kimbatusse viia, pudelitäis maksa hauda ajada ja liiga palju pudeleid päris eideks.Venekeelse arhiivinduse terminoloogia tutvustamiseks on sõnastikus iga eestikeelse termini järel toodud selle venekeelne vaste. Kujundanud M. Ruljand.Readbag users suggest that sõnastik_2.indd is worth reading. The file contains 39 page(s) and is free to view, download or print.Ajalooline romaan on kas kirjandus või ei ole ta midagi. Ristikivi romaanid on hea kirjandus ja see, et nende kirjapanemise aeg on meile võõraks jäämas.Oska (Yoon Sang Hyun) - Constellation of Tears. Enda F. Scott 2001. Enda endüstriyel otomasyon.Kirjandus- Blogger 223 1 25 tag:blogger.com,1999:.Terminivalikul on aluseks olnud erialane kirjandus. millele on sõnastikus seletus olemas, nt märksõna paas seletuses [e paekivi - lubjarikaste.Sarnased lauseid sõnastikus eesti malta. (1) et tagada kultuuri ning kirjandus - ja kunstiteoste tõeline edendamine autorite ja loojate korrektse.Nii näiteks on sõnastikus koos nimisõna saadik ja kaassõna saadik sagedused või määrsõna ja nimisõna kord sagedused. Viidatud kirjandus.
-> Inglise alkoholism
Alkoholismi tähistamiseks on kasutatud ka mõistet krooniline alkoholism. Kirjandus. Jüri Saarma. Narkoloogia, Tallinn: Valgus 1989. Välislingid.kärakas annus kangemat alkoholi. leopold liitrine viin. Pärineb ETV kartulimahl, viinuski, vodka, vodkar. KONJAK: klassikalise kirjanduse raamat, konns, kultuura, margikas, napoleon. s.t. üks pits külm(jahedat) alkoholi(tavaliselt viina) sooja saamiseks või tuju lämmiks ajamiseks. keemiline. mingi selline värk peaks .Alkoholismi küüsi langenu ei näe enam oma olukorda selge pilguga. Tõeline hoolimine on see, kui ei jääda uskuma pimesi antud lubadusi.Kirjandus; Kunst; Meedia; mille leiab Eesti Keele Instituudi kodulehelt aadressil portaal.eki.ee. Sõnastikus on 5000 eesti keele olulisemat sõna.Kuulda on olnud homoseksuaalsuse ravimise protseduuridest nagu alkoholismi võõrutusravi See on muusika, teater, kirjandus, ka kino - see on kultuur, kõige.Ajakirjanikele. Alkoholismi teemat käsitletakse ajakirjanduses aeg -ajalt. Alkoholiprobleemid puudutavad endisest rohkem inimesi otseselt või kaudselt.Koemets, I. Vanemate alkoholismi mõju järglastele: MUUKEELNE KIRJANDUS. Almond, B. The Fragmenting Family. Oxford: Oxford University Press.Sõnastikus olevad viited suunavad eelkõige õpiku vastavatele lehekülgedele, st sõnastikusisest viitamist ei esine. Veider.Eesti grammatika kakskeelses sõnastikus Pealkiri inglise keeles H670 Ameerika keeled ja kirjandus, kreoolikeeled: 6.2. Keeleteadus ja kirjandus.




Alkoholismi kirjandus sõnastikus:

Rating: 388 / 488

Overall: 860 Rates


  • Av. Lusíada, 100
    1500-650 Lisboa
Tel.: 217 104 400


  • Praça Ernesto Melo Antunes, 1
    2700-339 Amadora
Tel.: 211 209 900

  • Rua Augusto Costa, 6B
    1500-064 Benfica (Pedralvas)
Tel.: 217 601 159