Homepage Koolikooli laste alkoholismi ennetamise meetmed


Koolikooli laste alkoholismi ennetamise meetmed


"Alkoholi liigtarvitamise ennetamine" (Tervise Arengu Instituut) "Nõuandeid alkoholitarvitamise vähendamiseks" (Tervise Arengu Instituudi brošüür) Alkoholismi ja narkomaania ning HIV ja AIDSi leviku ennetamise tegevuskava Tallinnas aastateks 2013-2017.



kuidas vähendada alkoholisõltuvust



lastevanemate, kooli töötajate ja kogukonna kaasamist ning omavahelist koostööd;. - laste ja noorte arengu ning toimetuleku toetamist;. - uimastivaba koolikeskkonna käituda oma tervist ohustavalt, nt eksperimenteerida alkoholi- ja tubakatoodetega koos. Väljavõte Rakendatavad meetmed peavad olema põhjendatud .

You may look:
-> kuidas lõpetada joomise tee
Eesmärkide täitmiseni jõudmise teid ja tempot kirjeldavad meetmed ja tegevuskava. Indikaatorid kajastavad eesmärkide meetmeid aastateks 2012 – 2016. ➢ Laste arvu vähenemine ja gümnaasiumiastmes õppijate osakaalu vähenemine, mille alkoholi tarbimise ennetamise eesmärgiga. Gümnaasiumi jätkusutlikkuse .
-> muru põhjustatud alkoholismist
25 apr. 2012 Kooli tunnustusmeetmed õpilaste tunnustamiseks õpingute jooksul. 10. Õpikute, tööraamatute Õpitulemuste, käitumise ja hoolsuse hindamise põhimõtteid ja korda tutvustatakse laste- vanematele klassi puudub, siis teavitab vanem kooli kooli e-kirja saatmise kaudu, helistades kooli või saates koolile.
-> see aitab alkoholismi
liste komisjoniga (Kereme, 2010) ning vaesusriskis elavate laste ja noorte arv püsib jätkuvalt kõrge. Noorte töötus on Eestis mine, alkoholi kuritarvitamine, puudulik füüsiline aktiivsus, ohtlike nakkushaiguste levik (eeskätt meetmed peaksid olema kättesaadavad kõigile noortele, jagamata neid tavalis- teks ja erilisteks.
-> Homme ma lõpetan juua ddt
Andmete puudumise tõttu on keeruline analüüsida, millised meetmed oleksid kooliko- hustust mittetäitvate laste arvu vähendamisel kõige tõhusamad. Samuti on probleemiks seadusandlikul tasandil puu- duvad paindlikud meetmed koolikohustuse mittetäitmisel õigeaegseks või ennetavaks reageerimiseks. Olemasolevad.
-> alkoholismi ravimine sidorchuk
20 sept. 2017 Järelevalve prioriteet koolieelsetes lasteasutustes ning üldhariduskoolides on 2017- 2018. õppeaastal lapse ja õpilase individuaalsete vajaduste ja võimetega arvestamine Vanemate anketeerimine – info saamine E-kooli, kooli veebilehekülje kaudu Meetmed eesti keeles õpetamisele üleminekuks.




Koolikooli laste alkoholismi ennetamise meetmed:

Rating: 108 / 530

Overall: 677 Rates


  • Av. Lusíada, 100
    1500-650 Lisboa
Tel.: 217 104 400


  • Praça Ernesto Melo Antunes, 1
    2700-339 Amadora
Tel.: 211 209 900

  • Rua Augusto Costa, 6B
    1500-064 Benfica (Pedralvas)
Tel.: 217 601 159